Kalandozásaink

Kalandozásaink

Gyogyszer-kiegeszites :)

2016. szeptember 04. - DaniErzsi

Ajj, ezt is megforditja! Bocsi!

 

A kórházi eseményeket követően, mikor átmenetileg kicsit jobban voltunk, ugy döntöttünk meglatogatjuk vegre a muzeumot, amivel az erkezesunk ota szemeztunk, (sőt..) Maximo Laura muzeumat. (Akinek ez nem mond sokat, nezzetek utana gugliban, szerintunk megeri)

 

A muzeum a szallasunktol 1 utcanyira volt. Bementünk, hogy felderitsuk, mennyi is az annyi, ha nagyon draga a belepo majd visszajovunk. Ingyen volt. Nagy orom, megyunk, nezelodunk, vagy jobb szoval inkabb amuldozunk... elnek ezek az alkotások! Napokig lehetne nezni egyet - egyet.. Több szintes volt a muzeum, elindultunk felfele, erre ki jon velünk szembe? Hat persze, hogy Maximo Laura...!!! :) 

Beszelgettunk kicsit, hihetetlenul emberi, es egyszerű, nagyon kedves volt, azonnal belement a fenykepbe is! Persze elmondta, hogy csak nehany napig van cuzcoban, eppen promotalja a legujabb munkait..

Mondhatni nem sok esély volt erre, de annyival jobb gyogyszer-kiegeszites volt ez a lelkunknek! :) :)

Puszi!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danierzsiutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr8311674059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RE-nata 2016.09.04. 16:47:42

meg gugliztam ezt a Laurát (azt hittem nő a neve alapján :-) ). Ezek nem is festmények, hanem valami szőttesek. Úgy meg aztán pláne durvák!

RE-nata 2016.09.04. 16:50:24

És mi lenne, ha fordítva tartanátok a telefont és úgy fotóznátok? Akkor lehet, hogy mi normálisan látnánk! Próbáljátok mán ki!

DaniErzsi 2016.09.04. 20:36:42

Jaja, szottesek, elkepeszto színekkel es motívumokkal...tenyleg olyanok, mintha lejonnenek a falról :) vilaghiru ez a faszi, probalja az indian gyokereket modernizalva tovabbvinni..nagyon kemeny.
Amugy tenyleg nem tudjuk mi alapjan fordiz meg nehany képet, a tobbit meg nem... abszolut passz!

Davebácsi 2016.09.05. 09:20:34

nem azért vannak fejjel lefelé a képek mert a világ túlfelén vagytok? nekünk fejjel lefelé. szelfizzetek kézenállva és akkor jó lesz :)

Emil1980 2016.09.06. 09:04:43

Örülünk, hogy az apróbb bakik után rendeződnek soraitok! Ja és a Laura-t én is hölgynek gondoltam :-) Jó látni benneteket! millió puszi!
süti beállítások módosítása