Kalandozásaink

Kalandozásaink

Legújabb barátunk: verhasamoba

2016. szeptember 16. - DaniErzsi

Sziasztok!

Igen, megint eltuntunk, es ismet nagy kalandban volt reszunk..

Történt pedig, hogy Dani egyik éjszaka rosszul lett, iszonyatos hasmenes, hanyas, stb. Ejszaka még nem foglalkoztunk vele különösebben, mert hát del-amerikaban vagyunk, kinek ne menne a hasa aki idejön.. aztan ahogy mult az idő szepen be is lazasodott. Na amikor az sem akart elmulni sehogy sem, gyanus lett a dolog, es bementünk a korhazba. Meg szerencse, mert csinaltak egy rakas tesztet, es kiderult, hogy bizony befoglaltak a parazitak Dani beleit. :( Rogton 2 fele antibiotikum, infuziok, stb. Bent is tartottak egy ejszakara, de Erzsi is maradhatott szerencsere. csodalkoztunk, hogy o nem lett rosszul, mert ugyanott, ugyanazt esszük mindig.. a dokineni nagyon rendes volt, beszél is angolul, elmondta, hogy ennek az amobanak kb 5 nap kell, h aktivva valjon, igy kiszamoltuk, h a legutóbbi kirandulason (inka-volgy) ettunk ossze valamit...

Azota eltelt jopar nap, hala Istennek jol van mar Dani is! Szedi a gyógyszert, van mar etvagya, mar nem rohan 10 percenkent wc-re.. :) :)

Ez a korhaz felszereltsegre egy fokkal jobb volt, mint a masik (durva, hogy van összehasonlítási alapunk! :) ) viszont, itt csak az orvos beszelt angolul, sem a nővérek, sem egyeb szemelyzet.. ilyenkor felbecsülhetetlen erteke van a nyelvtudasnak!

Mivel mar kicsit besokalltunk ezektol a korhazas elmenyektol, es a szobatarsainktol elkaptunk kozben egy alapos megfazast is, igy modositunk a terveinken. Nem er annyit az ingyen szallas, hogy folyton valami bajunk legyen! Nemsokara megyunk  A turara, arra pedig mindenkepp fel kell turboznunk magunkat! :)

 

Koszonjuk a leveleket, es hogy gondoltok rank! ;)

Reméljük Ti is jol vagytok! Millio puszi-oleles!

A bejegyzés trackback címe:

https://danierzsiutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr6911713257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RE-nata 2016.09.16. 20:09:55

pffffffffffff!!!! Csabi: "Szegény Daniék kimentek kórházat látogatni."

DaniErzsi 2016.09.16. 20:33:43

Azert ott még nem tartunk, h tobb ido menjen el korhazra, mint amúgy, de teny, hogy ezt mar mi is kezdjuk unni... :p :)

Davebácsi 2016.09.16. 21:34:07

dani fölött a cetlin mi az a fingrezsó felirat?! :D örülök hogy jobban vagy(tok), remélem azért több kórházas kép nem készül.

DaniErzsi 2016.09.16. 22:23:53

Az azonosító tablaja :) nev, kor, mikor vettek fel az osztalyra. Nagyon menő!

G. KInga 2016.09.18. 22:38:27

Legalább valóságos az élménybeszámoló. Senki sem tudná ellenőrizni, ha netán eltitkolnátok még egy-két egészségügyes képet. Köszi az őszinteséget! Irány tovább, immár megerősödött immunrendszerrel! puszilunk Benneteket!

Sebastopol 2016.09.19. 15:19:55

Nem vagytok semmi, 18 évet éltem dél-amerikában, és egyszer se feküdtem korházban. Ne aggodjatok, lassan túl lesztek ezeken és olyan gyomrotok lesz hogy semmi nem éli túl.

Ha egy kicsit is rosszul érzitek magatokat élső dolog ....8X szén tabletta!!!!

RE-nata 2016.09.19. 16:39:57

Eszembe jutott, hogy a fősulin egy belgyógyász orvos azt mesélte egy előadáson, hogy amikor Afrikában járt minden reggelt egy felesnyi konyakkal indított (éhgyomorra!), mert az felturbózza a gyomorsavakat, és az meg kinyírja a kórokozókat - így előzte meg a betegségeket. Ha esetleg valami alkoholhoz juttok, jusson eszetekbe. :-)

DaniErzsi 2016.09.19. 16:45:30

Asszem ezzel mar elkestunk kicsit :)

Emil1980 2016.09.23. 05:11:01

Kórháztúra... Van életetek! ;-)
süti beállítások módosítása